általános információk

Díjátadó:

A díjátadót július 5-én tartjuk a Premier KultCaféban.

Kapunyitás: 17.30

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát a toth.veronika@pphmedia.hu e-mail címen jelezze!


Hosszabbított nevezési határidő: június 2.

Nevezési feltételek:
A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2016. január 1. és 2017. május 26. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra.

Pályázók köre:
A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, vagy magánszemély.
Pályázatot nyújthat be bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja vagy felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.

A szerkesztett online-videós tartalmak főkategóriába nevezhető minden olyan videós alkotás, amely valamilyen eseményt, aktuális történést rögzít, tehát videós híreket, tudósításokat, riportokat, dokumentumfilmeket, de még fikciós sorozatokat is várunk, akár szórakoztató bulváros, akár komolyabb témát dolgoznak fel. Ebbe a kategóriába főleg online szerkesztőségek, vagy egyéni alkotók szoktak nevezni.

A márkázott webvideós tartalmak főkategóriába olyan webes mozgóképes alkotásokat várunk, ahol valamilyen cég, márka, termék kommunikációjának segítésére született meg a videós anyag. Ilyen lehet a klasszikus pr-film egy cégről, vagy egy vírusreklám, de nevezhető egy márkához kapcsolódó sorozat is. Ebbe a kategóriába főként reklámügynökségek, pr-cégek, vagy egy-egy márka személyes tanácsadója szokott nevezni.

Diákok pályázatai:
A versenyre diákok nevezéseit is várjuk. Bármilyen online felületre publikált fikciós vagy nem fikciós mozgóképes tartalommal lehet nevezni. A fikciós alkotások esetében tartalmi megkötés nincs, a nem fikciós alkotások esetében pedig a lényeg az események, hírek, történetek, folyamatok részletes dokumentumfilmes feldolgozása.

Nevezési díj:
A verseny nevezési adminisztrációs díja: 24 900 Ft + áfa / nevezés 
(bruttó 31 623 ft / nevezés)

A harmadik nevezéstől: 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 273 ft / nevezés)
Diák nevezés: bruttó 3900 Ft / nevezés (releváns hallgatói jogviszony igazolással)Kapcsolat

Tóth Veronika
toth.veronika@pphmedia.hu
+36 1 430 4544