nevezés

A nevezési űrlapon pontosan fel kell tüntetni a nevezett alkotás címét és internetes elérhetőségét, azaz URL címét és a nevező cég vagy magánszemély pontos nevét és számlázási címét. Az OVA 2019 díjainak kihirdetése a megadott adatok alapján történik. 

A pályázó garantálja, hogy a nevezési lapon megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak. A pályázat a pályamű internetes elérhetősége, az URL pontos megadásával érvényes.

A nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázati anyag feltöltésére szolgáló felhőhöz.

Amennyiben a nevezési díj nem érkezik meg 2019. június 14-ig, a pályamunka nem kerül a főzsűri elé. A versenyre való regisztráció a nevezési díj elfogadásának, megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.
 

Nevezési díj: 29 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 37 973 Ft / nevezés)
Nonprofit szervezetek A) főkategóriába érkező nevezésének díja: 9 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 12 573 Ft / nevezés)
Diák nevezés: bruttó 3900 Ft / nevezés (releváns hallgatói jogviszony igazolással)

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft-vel szemben!

A nevezési időszak lezárult.Kapcsolat:

Hasznos Nelly
hasznos.nelly@pphmedia.hu
+36 1 430 4527

​​​​​​​