zsűri

 

Beke Dániel

Senior promo producer

Comedy Central CEEI

Volt rádiós szerkesztő, műsorvezető, tévés és reklámos viccesember, ezután jött a Viacom, először webszerkesztőként, 2014-től promo producerként, majd 2017-től senior promo producerként (Csehország, Lengyelország, Románia és Magyarország régióban). Munkáit a Hipnózistól az Arany Pengén át az európai és a Global Promaxig díjazták, és nem szeret egyes szám harmadik személyben írni magáról.

Farkas Dániel

szakmai vezető

Star Network

Influencer marketing szakértő, 7 éve foglalkozik influencerek kezelésével és menedzselésével. A Star Network Influencer ügynökség szakmai vezetője, így segíti a legkülönfélébb online tartalmakat előállító egyéniségeket és cégeket mind tartalomgyártásban, mind szponzorációk és termékelhelyezések területén. Hálózatukban szereplő partnereikkel több millió felhasználót érnek el havonta, az elkészült több száz új videós tartalommal.

Kálmán Mátyás Mao

a videórovat vezetője

24.hu

Miki357

videoklip-rendező és operatőr

Régóta az egyik legnépszerűbb, legfelismerhetőbb stílusú videoklip-rendező és operatőr, az elmúlt években pedig egyre több reklámfilmet is készít. Szubkulturális közegből, a graffiti világából indult, Budapestre azért költözött, mert leégett a ház, ahol Törökbálinton lakott. Ennek ellenére szót ért a hardcore marketingesekkel is, és nem szereti, ha a szakmában arról panaszkodnak, hogy „bezzeg külföldön mennyivel könnyebb”.

Négyesi Tamás

üzletfejlesztésért felelős vezető

Mediator

A Mediator full-service reklámügynökség üzletfejlesztésért felelős vezetője. Volt kreatív, PR-os, social médiás, stratéga, legújabban pedig az ügynökség, kiváltképp a story üzletág (content, social és PR területek) építésével foglalkozik.A Mediator full-service reklámügynökség üzletfejlesztésért felelős vezetője. Volt kreatív, PR-os, social médiás, stratéga, legújabban pedig az ügynökség, kiváltképp a story üzletág (content, social és PR területek) építésével foglalkozik.

Szabó Gergely

Publisher

Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

Közel 10 éve dolgozik kommunikációs területen, pályáját a Magyar Televízió riportereként kezdte, majd egy arculatváltást követően ügynökségi kreatív munkát végzett. 2017-ben a SEIKO Magyarország marketingvezetői székéből igazolt a Ringier Axel Springer Magyarország csapatába, ahol először a hazai és nemzetközi videó divízió vezetője volt. Irányítása alá tartozott – több más brand mellett – a Blikk.hu, Glamour.hu és Noizz.hu márkák videós piaci stratégiájának és vizuális koncepciójának teljeskörű meghatározása. 2018 novembere óta publisher-ként a korábbi feladatai mellett az online hirdetési kampányokért, valamint az online portfolióba tartozó termékek bevételeiért is felel a vállalatnál.

Szerényi Szabolcs

főszerkesztő-helyettes

Kreatív

A Kreatív főszerkesztő-helyettese, újságíró. A Corvinuson végzett marketing és marketingkommunikáció szakirányon. Szerkesztette a Közgazdász című egyetemi lapot, dolgozott piackutató cégnél, majd a Napi Gazdaság munkatársa lett. A Kreatív csapatához 2010-ben csatlakozott. Az újságírás mellett irodalommal foglalkozik, rendszeresen jelennek meg novellái és versei folyóiratokban. Az általa tervezett, társadalmi témákat feldolgozó plakátokat többször bemutatták az ARC plakátkiállításon.

Varga Szilágyi Zsolt

Ügyvezető

Post for Rent Digital Agency

A Post for Rent ügynökségi és talent üzletág vezető munkatársa. A Post for Rent platform és szolgáltatás hatalmas sikeréből adódóan szükségessé vált egy kreatív ügynökség létrehozása, mely nagy cégek igényeit elégíti ki, már nem csak influencer marketing, hanem 360-fokos ügynökségi szolgáltatás szinten is. Legfőbb feladata olyan nagy márkák, mint a Jameson, ABSOLUT, Ballantine’s éves, teljeskörű marketingprogramjának, illetve további cégek kampányszerű megkereséseinek megtervezése, kivitelezése és lebonyolítása. Pályafutását a Red Bullnál, mint Student Brand Manager kezdte. 10 éves pályafutása alatt jelentős tapasztalatot szerzett brand és sportmanagement, illetve rendezvényszervezés területén.

További zsűritagok egyeztetés alatt...


Kapcsolat:

Hasznos Nelly
hasznos.nelly@pphmedia.hu
+36 1 430 4527

​​​​​​​