zsűri

 

A zsűri elnöke:
 

 

Schiwert-Takács László

Marketing és Kommunikációs igazgató

RTL Magyarország

Média-Kommunikációt tanultam. 25 éve dolgozom a tartalomgyártásban. A legelső napokban kezdtem az RTL Klubnál, amikor 1997-ben elindult a csatorna. Volt saját rovatom a Reggeli műsorban, később lettem felelős szerkesztő és főszerkesztő majd kreatív producer. Elkövettem 7 évad X-Faktort, három Csillag születik-et, öt évad Szombat esti lázat és még rengeteg kis és nagyszabású tévéműsort, spotot, reklámfilmet és online video tartalmat. Másfél éve vagyok az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs igazgatója.

A zsűri tagjai:

Beke Dániel

Senior promo producer

Comedy Central CEEI

Volt rádiós szerkesztő, műsorvezető, tévés és reklámos viccesember, ezután jött a Viacom, először webszerkesztőként, 2014-től promo producerként, majd 2017-től senior promo producerként (Csehország, Lengyelország, Románia és Magyarország régióban). Munkáit a Hipnózistól az Arany Pengén át az európai és a Global Promaxig díjazták, és nem szeret egyes szám harmadik személyben írni magáról.

Dévényi Zoltán

Operatőr

Farkas Dániel

szakmai vezető

Star Network

Influencer marketing szakértő, 7 éve foglalkozik influencerek kezelésével és menedzselésével. A Star Network Influencer ügynökség szakmai vezetője, így segíti a legkülönfélébb online tartalmakat előállító egyéniségeket és cégeket mind tartalomgyártásban, mind szponzorációk és termékelhelyezések területén. Hálózatukban szereplő partnereikkel több millió felhasználót érnek el havonta, az elkészült több száz új videós tartalommal.

Fülöp István

szerkesztő

Kreatív

Hét éve szerkeszti a Kreatív Online-t, 2018 óta vezetője a magazin Ipar rovatának. Főleg hazai és nemzetközi médiával, médiaügynökségekkel és piackutatással foglalkozik.

Gyurkovics Anna

fotós

PPH Media

Kálmán Mátyás Mao

a videórovat vezetője

24.hu

A 24.hu videórovatának vezetője. Korábban az Index.hu videós újságírója, a TASZ és a Sziget Fesztivál videósa is volt. Az elmúlt tíz évben különböző hírportálok, civil szervezetek, reklámügynökségek és cégek számára tervezett és készített videós tartalmakat. Írt videózással kapcsolatos képzési anyagokat tizenéveseknek, startuppereknek és oktatott az ELTE Média és Kommunikáció tanszékén is. Rendezett közösségi filmet, épületvetítéseket, Több Technót a Parlamentbe bulikat, jelenleg a rovatvezetés mellett egész estés dokumentumfilmjén dolgozik.

Meggyes Krisztina

dokumentumfilmes, producer

Little Bus Production

A Színház- és Filmművészeti Egyetem dokumentumfilm-rendező mesterszakán végzett. A 791. nap című filmje megnyerte a Budapesti Dokumentumfilm Fesztivál rövidfilmes szekcióját 2014-ben. Azok című diplomafilmje 2016-ban elnyerte a Magyar Filmkritikusok Díját. 2017-ben Lévai Balázzsal közösen megalapították a Little Bus Production Kft. filmgyártó céget. Az utóbbi időben producerként is dolgozni kezdett, a Pécsi szál című áldokumentumfilm 2019 tavaszán került a mozikba. A Színház- és Filmművészeti Egyetem doktorandusz hallgatója, ahol a dokumentumfilmek társadalmi hatását kutatja. Emellett óraadó tanárként is dolgozik, dokumentumfilmes etikát oktat.

Miki357

rendező

Régóta az egyik legnépszerűbb, legfelismerhetőbb stílusú videoklip-rendező és operatőr, az elmúlt években pedig egyre több reklámfilmet is készít. Szubkulturális közegből, a graffiti világából indult, Budapestre azért költözött, mert leégett a ház, ahol Törökbálinton lakott. Ennek ellenére szót ért a hardcore marketingesekkel is, és nem szereti, ha a szakmában arról panaszkodnak, hogy „bezzeg külföldön mennyivel könnyebb”.

Négyesi Tamás

üzletfejlesztésért felelős vezető

Mediator

A Mediator full-service reklámügynökség üzletfejlesztésért felelős vezetője. Volt kreatív, PR-os, social médiás, stratéga, legújabban pedig az ügynökség, kiváltképp a story üzletág (content, social és PR területek) építésével foglalkozik.A Mediator full-service reklámügynökség üzletfejlesztésért felelős vezetője. Volt kreatív, PR-os, social médiás, stratéga, legújabban pedig az ügynökség, kiváltképp a story üzletág (content, social és PR területek) építésével foglalkozik.

Sass Dani

kreatív igazgató

Armadillo Kreatív Ügynökség

Sass Dani karrierje építését a Coca-Cola-nál kezdte, miközben gasztronómiai pályafutását is egyengette. Létrehozta a sassdani.hu blogot és tervszerűen építette közösségi platformjait is. Legutóbb a Viasat3 Ide süss! című gasztroreality-jének műsorvezetőjeként láthatták őt a nézők. A civil életben Dani az Armadillo Kreatív Ügynökség kreatív igazgatója, ahol az ügynökségi stratégiáért, kreatív megoldásokért és az influencer marketingért kiemelten felel.

Schwedics Ágnes

Creative Strategy Director

Starski

Integrált kommunikációs szakértő, szakterületéhez tartozik a márka-, termék-, és vállalati kommunikációs stratégiák megalkotása a kreatív koncepciótól az integrált kampányokig. Évtizedes szakmai múltját az ügynökségi és ügyféloldal logikájának kettős ismerete, és B2C, B2B, és B2G kampányok tervezési tapasztalatai gazdagítják.

Szabó Gergely

Publisher

Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

Közel 10 éve dolgozik kommunikációs területen, pályáját a Magyar Televízió riportereként kezdte, majd egy arculatváltást követően ügynökségi kreatív munkát végzett. 2017-ben a SEIKO Magyarország marketingvezetői székéből igazolt a Ringier Axel Springer Magyarország csapatába, ahol először a hazai és nemzetközi videó divízió vezetője volt. Irányítása alá tartozott – több más brand mellett – a Blikk.hu, Glamour.hu és Noizz.hu márkák videós piaci stratégiájának és vizuális koncepciójának teljeskörű meghatározása. 2018 novembere óta publisher-ként a korábbi feladatai mellett az online hirdetési kampányokért, valamint az online portfolióba tartozó termékek bevételeiért is felel a vállalatnál.

Varga Szilágyi Zsolt

Ügyvezető

Post for Rent Digital Agency

A Post for Rent ügynökségi és talent üzletág vezető munkatársa. A Post for Rent platform és szolgáltatás hatalmas sikeréből adódóan szükségessé vált egy kreatív ügynökség létrehozása, mely nagy cégek igényeit elégíti ki, már nem csak influencer marketing, hanem 360-fokos ügynökségi szolgáltatás szinten is. Legfőbb feladata olyan nagy márkák, mint a Jameson, ABSOLUT, Ballantine’s éves, teljeskörű marketingprogramjának, illetve további cégek kampányszerű megkereséseinek megtervezése, kivitelezése és lebonyolítása. Pályafutását a Red Bullnál, mint Student Brand Manager kezdte. 10 éves pályafutása alatt jelentős tapasztalatot szerzett brand és sportmanagement, illetve rendezvényszervezés területén.


Kapcsolat:

Hasznos Nelly
hasznos.nelly@pphmedia.hu
+36 1 430 4527

​​​​​​​