ZSŰRI

ZSŰRIELNÖK​​​​​​​

Hutlassa Tamás

producer, partner

Café Communications

Producer, Partner a Cafe Communications-ben, a filmes divízió vezetője. Korábban a cafe es elődei kreatív valamint gyártási igazgatója. 

A Színház es Filmművészeti Egyetem oktatója, osztályvezetője a gyártásszervező szakiránynak. A Magyar Filmakadémia elnökségi tagja, a produceri szekció egyik vezetője.

Tagja az Európai Filmakadémianak.

Producerként televíziós, reklám, valamint rövid és mozifilmek készítésében vesz részt.

ZSŰRITAGOK

Áprily Zoltán

producer

Kinopravda

A Kinopravda rendezői kollektíva producere, a Daazo rövidfilmes site és a Friss Hús filmfesztivál egyik alapítója.

Immár évek óta OVA zsűritag.

Benyó Rita

szerkesztő-riporter

ATV - Heti Napló

Az ATV - Heti Napló Svábyi Andrással című riportmagazin munkatársa.

Korábban a Story4 műsorvezetője.

Dolgozott a TV2-ben és az MTV-ben is.

Csényi Kati

Alapító, producer

Cydfilms

Farkas Dániel

szakmai vezető

Star Network

Influencer marketing szakértő, 7 éve foglalkozik influencerek kezelésével és menedzselésével.

A Star Network Influencer ügynökség szakmai vezetője, így segíti a legkülönfélébb online tartalmakat előállító egyéniségeket és cégeket mind tartalomgyártásban, mind szponzorációk és termékelhelyezések területén. 

Hálózatukban szereplő partnereikkel több millió felhasználót érnek el havonta, az elkészült több száz új videós tartalommal. 

Fekete Norbert

Hír TV

A Hír TV Célpont című műsorának munkatársa.

Karrierjét az RTL Klubnál kezdte riporterként, majd az MTV Az Este és Szempont című műsoránál folytatta. Ez idő alatt több műsort is vezetett a Radio Cafén. 
A közszolgálati televízió után TV2-s szórakoztató produkciókban dolgozott szerkesztőként. 

Hat évvel ezelőtt vált videó újságíróvá, előbb a Népszabadság, majd a HVG online kiadása számára forgatott önálló videóriportokat. Ezzel egy időben rendszeresen készített előadás trailereket a Magyar Állami Operaház számára.

Hajnal Péter

alapító

Glix

A vizuális tartalomgyártás és értékesítés szinte minden területén megfordult az elmúlt 20 évben. 2012-ben alapított saját céget korábbi két kollégájával és az 123RF.com stock ügynökség képviseleteként kezdetben a magyar, később a szerb és horvát, valamint a bolgár piac felé nyitottak.

2017-ben indították el saját ügynökségi portáljukat, a GLIX Fotóügynökséget, ahol prémium minőségű stock képeket, valamint sajtófotókat kínálnak ügyfeleiknek. 2018 elején a glix.hu stock videókkal erősített, ezzel ma a legnagyobb olyan magyar portál, ahol stock mozgóképek, After Effects fájlok és audió anyagok is elérhetők.

Jancsik Júlia

Sales executive

Paprika Studios

Tévés műsorvezető szakon végzett a Színművészeti Egyetemen.

Pályafutását újságíróként kezdte, majd az RTL klub és a TV2 több produkciójában is dolgozott.

Jelenleg a Paprika Studios Kft.-nél végez sales és kreatívmunkát: 10 kelet-európai ország tévécsatornáinak ad el televíziós formátumokat, valamint részt vesz a cég tévés és digitális tartalmainak fejlesztésében is. 

Mátrai Miki

Friendly Creative Innovation Space

Fotós, a Friendly Creative Innovation Space alapítója, társtulajdonosa, MOJO márka megálmodója.
Számtalan hazai és külföldi reklámdíj birtokosa.
Elmúlt 10 évben ügynökségével több száz mozgóképes tartalom innovatív megvalósítója.
Az évek során nagyrészt ázsiai márkák hazai és nemzetközi kommunikációján dolgozott (Nikon,Fuji,Samsung,Honda,Suzuki,Daikin).
Utóbbi években Hong Kong és Budapest között ingázva indította útjára magyar designerek és formatervezők tervei alapján saját fejlesztésű elektronikai márkáját a MOJO-t, amit már Európán kívül Ausztráliában és Hong Kongban is kapható.

Mesterházi Dávid

Director of Video Production

Uniomedia

Több mint 17 éves médiatapasztalattal rendelkezik, az Indexnél töltött be különböző pozíciókat, többek között a videógyártást felügyelte.

Egyik alkotója Magyarország egyik legnépszerűbb webes videosorozatának, amely aztán nemzetközi tévés formátummá vált a Discovery Channelen.

Később nagyvállalati online fejlesztésekkel foglalkozott, majd ügynökségi oldalon tért vissza a média közelébe.

Szerényi Szabolcs

főszerkesztő-helyettes

Kreatív

A Kreatív főszerkesztő-helyettese, újságíró. A Corvinuson végzett marketing és marketingkommunikáció szakirányon. Szerkesztette a Közgazdász című egyetemi lapot, dolgozott piackutató cégnél, majd a Napi Gazdaság munkatársa lett. A Kreatív csapatához 2010-ben csatlakozott. Az újságírás mellett irodalommal foglalkozik, rendszeresen jelennek meg novellái és versei folyóiratokban. Az általa tervezett, társadalmi témákat feldolgozó plakátokat többször bemutatták az ARC plakátkiállításon.

Szombat Éva

fotós

PPH Media

Fotográfus, a PPH Media állandó munkatársa. Képei olyan helyeken jelentek meg, mint a Vice, a Huffington Post, az Ignant, a Vogue Spain, és a Feature Shoot. A MOME fotó szakán szerzett mesterdiplomát 2012-ben. 2013-ban megkapta a Pécsi József ösztöndíjat, amit a következő két évben újra elnyert. Munkáit Budapest mellett kiállították New Yorkban, Jeruzsálemben, Berlinben, Milánóban, Bécsben, Varsóban is.

Művészeti tevékenysége mellett alkalmazott fotósként dolgozik, olyan ügyfeleknek mint: Adidas, Huawei, Mastercard, Nikon, Lenovo, Samsung, Budapest Park, K&H.

Voit Péter

Head of International Expansion

Post for Rent

A Post for Rent növekedési és értékesítési vezetőjeként a platform és a szolgáltatás terjeszkedéséért felel, valamint az európai médiaügynökségi kapcsolatokat építi és fejleszti.
A Post for Rent-et az influencer szakma UBER-jének is nevezik, hiszen a megosztáson alapuló, transzparens rendszerhez az influencereknek és a márkáknak is nyílt hozzáférésük van. Az influencerek több márkával tudnak kapcsolatba lépni, mint korábban és profiljukat az adott kategórián belül tudják bemutatni, a márkák pedig az influencerek között kereshetnek a számukra releváns szűrők alapján. A márka könnyen rátalál a kampányhoz leginkább illő influencerekre, az influencer pedig jobban tudja pozicionálni magát a világmárkák előtt.  

Pályafutását a McCann és Havas ügynökségeknél kezdte, majd a TEN Media kampánycsapatának vezetője, később üzletfejlesztési managere lett. Marketing managerként dolgozott az UBER, digitális vezetőként pedig a Nike csapatában is.Kapcsolat

Tóth Veronika
toth.veronika@pphmedia.hu
+36 1 430 4544